2007-05-26

Sömnbrist och blöjbyten...

Wow,
Nu e man igång igen!
Tillbaka i gemet!

Sover ca 1.5 timmar i streck under natten och varvar detta med lite blöjbyten. Upptäckte initialt att jag blivit lite ringrostig på att byta blöjor men nu kan jag praktiskt (och bokstavligen) taget nästan göra det i sömnen.

Idag har vi tagit det lugnt. Elias och jag åkte till simhallen och badade. Väl tillbaka tog hela familjen en välförtjänt tupplur. Nåväl, inte riktigt alla i familjen. Jag passade på att sticka ut och bränna av lite banintervaller.

Mötte upp Björn vid Krillan bara för att konstatera att det var fotbollsmatch där så det gick inte att köra intervaller. Vi tog oss då vidare till Stora Mossens IP. Där vär det också match men vi försökte trots detta genomföra passet. Det blåste rätt mycket och på ena långsidan fick man kryssa fram mellan lagledare och spelare från de båda lagen (deras bås stod uppställa där). Inte helt optimalt. Hur som helst så genomförde vi passet enligt följande:
1. 3000m på 9:04.0 (Ståvila 8 min)
2. 2000m på 5:57.8 (Ståvila 8 min)
3. 1000m 2:45.9

Kände mig lätt och fräsch i ben och pumpen behövde inte jobba särskilt hårt. Men jag var extremt trött då jag sovit på tok för lite. Med tanke på detta, vinden och alla fotbollshuliganer utmed banan så e jag lite små nöjd med passet.

Nu får vi se hur mycket man får sova i natt. Venla har varit mycket lugn och sovit större delen av dagen. Jag tror hon laddar inför kvällen/natten!

Inga kommentarer: