2007-06-15

Tvätta pengar

Jag har tvättat pengar och det lyckades! Det var inte alls svårt...

Under en av mina senaste löpturer plockade jag med mig mitt kontokort i shortfickan för ett litet inköp strax innan jag kom hem från rundan. Väl hemma drog jag snabbt av mig de blöta svettiga träningskläderna och slängde ner dem i tvättmaskinen och drog igång den. 40 grader, 1000 varv. Tjong!

Då jag plockar upp tvätten slår det mig att jag glömde ta ut VISA-kortet. Merde! Jag såg framför mig att jag skulle plocka upp en liten skrumpen förkolnad plastbit. Men icke! Kortet såg helt intakt ut och efter att nu inhandlat en ny tv-speltidning på min lokala Pressbyro med kortet så kan jag glatt konstatera att det fungerar utmärkt (tyvärr hade saldot på kontot inte ökat).

Så det där med att tvätta pengar var inte ett dugg svårt! Nämnde jag att VISA-kortet till på köpet blev jätte rent och fint?