2007-06-18

Vår nya familjemedlem


Nu har Venla varit med oss snart en månad. Hoppas du har trivts och att du vill stanna med oss ett tag till och förgylla vår tillvaro! Det är helt fantastiskt hur dynamisk och anpassningsbar en familj kan vara. Bara någon dag innan hon föddes så kändes tanken på en till familjemedlem helt svindlande och annorlunda. Nu känns det som den mest naturliga och självklara saken som helst.

Venla har sin plats i familjen. Hon skriker, sover, äter, bajsar och har små korta stunder då hon betraktar omgivningen och personerna som noga vakar över henne. Elias har varit fantastiskt snäll mot henne och är fortfarande stolt som en tupp över att ha fått en lillasyster.

I fredags åkte vi till Finland för att visa upp henne för mormor och morfar samt alla hennes mostrar (alla fyra!). Nu är vi inkvarterade hemma hos Marikas mor och far och vi passar på att försöka ta det lite extra lugnt. Jag varvar tiden med löpning och har sedan en och en annan plan på att hinna i kapp med alla serietidningar och bärbara tv-spel som jag försakat den senaste tiden. Vi får se hur det går. Jag har iallafall lyckats plöja ner tre timmar i PSP-remaken av Valikyrie Profile Lenneth. Jag är inte helt fast men spelet är hyfsat ok.

3 kommentarer: