2007-07-10

Go Japan Go!

Argh! Jag har precis läst Susanne Möllers två senaste spel-bloggposts och kan inte låta bli att gråta lite inombords. Det verkar ju precis som om hon läst min post om Japan-abstinens och sedan skrattat mig i ansiktet och dragit dit.

Hon gör ju precis det som jag önskat jag kunde göra denna semester. Hon har åkt till Japan, glider runt och äter mucho-mumso-smarrig mat, strosar runt i Akihabara och spanar in teknik och spel. Att hon sedan nämner att hon plockat åt sig ett färskt exemplar av nya Zelda till Nintendo DS gör att jag bara vill krypa ihop en krampaktig fosterställning och gråta! Jag vill också ha/äga/lira det spelet. Inte i höst, inte idag, helst igår redan. Hon planerar även att tjacka en ny videokamera vilket jag också är sugen på. Nu med 46-tums-TVn och 95-tums-projjen i stygg-HD-upplösning så måste jag ju rimligtvis ha en matchande HD-videokamera. Eller hur?