2007-07-26

Det gick - packningen fick plats!

Elias spelar med i muminseriens världUppstigning strax efter 07:00 och sedan två timmars packande och meckande. Tillslut var alla prylar nerpackade i väskorna men sedan väntade det svåra provet. Hur skulle alla våra väskor få plats i våra två bilar tillsammans med ett bastuaggregat (modell XL), en skorsten, bastustenar, behandlingsmedel, elektrisk kling-såg, tryckluftspump, spikpistoler samt massor av övrig utrustning?

Men det gick.
Till slut.
Obegriplgt. Om vi sedan kommer fram med allt till Sala på fredag det är en annan sak...

Sådan far sådan... dotterEfter packningen bar det av till Muminlandet i Nådendal. För första gången på denna semester så var vädret somrigt och jag firade det med att glida omkring med varma svettiga jeans. Jag hade mer eller mindre utgått från att vädret skulle vara kass och klätt mig därefter. Perfekt tajming! Elias och kusinen Kaapo sprang omkring hela dagen i muminmiljöer och fick både träffa och krama om Hemulen, Sniff, Muminmamman och Muminpappan.

Natten kommer spenderas på hotell Radison-Sas och tidigt imorn parkerar vi bilarna på Silja Lines färja för återfärd tillbaka till Stockholm.