2007-07-15

Elias är förföljd

Nu är familjen på plats i Kuopio efter en dag av mestadels bilåkning. Elias har verkligen otur just nu. Strax innan avresan till Finland åkte han på vattkoppor. Väl framme i Finland kände han sig lite extra törstig efter lite för intensivt bastubadande och försökte kompensera vätskeförlusten med att dra i sig en hel flaska alvedon. Perfa! Så det var bara att testa den kommunala färdtjänsten och bränna in till lasarettet med ambulans. Elias var minst sagt tagen av stundens alvar. Precis som hans mor och far.

Nästa besök på sjukhus skedde idag. Elias blev troligen biten av någon vidrig insekt igår och hans vad svullnade upp till nästan dubbla storleken. I en liten byggd fick vi tag på en doktor som skrev ut recept på antibiotika och antihistamin som vi fick ut på ett närbeläget apotek. Doktorn hade någon avlägsen släkting i Sverige och ville gärna testa sina svenskakunskaper. Besöket inleddes med ett handslag följt av: Tja ba. Då vi var färdiga och på väg ut genom dörren brännde han av: Eru bajrare? Nej svarade jag. Jag e gnagare. Doktorn såg lite konfunderad ut men vi log åt varandra och tog avsked. Det hela kändes som en scen från Sällskapsresan. Det var bara Stig Helmer som saknades.

Nu hoppas vi på lite lugn och ro och inga fler sjukhusbesök på åtminstone några dagar.

4 kommentarer:

Staffan sa...

Tuffa tag!
Stackars lilla grabb, han har det inte lätt just nu! Se bara till så du inte också åker dit på sådana där dumheter, då blir det RIKTIGT tight med träningen! Semester brukar vara bra när det gäller träning om man är på rätt ställe med rätt umgänge. Åker man ut och seglar med kompisar, då brukar det vara toksvårt att få till träningen ordentligt! Lycka till och se till att vila emellan!

remas haytham sa...

شركة مكافحة الصراصير جنوب الرياض
شركة مكافحة البق بالرياض
شركة مكافحة بق الفراش شرق الرياض
شركة مكافحة بق الفراش شمال الرياض
شركة مكافحة بق الفراش غرب الرياض
شركة مكافحة بق الفراش جنوب الرياض
شركة جلي بلاط بالرياض
شركة جلي بلاط شرق الرياض
شركة جلي بلاط شمال الرياض
شركة جلي بلاط غرب الرياض
شركة جلي بلاط جنوب الرياض
رقم جلي بلاط بالرياض
جلي بلاط باكستاني
شركة تنظيف مسابح بالرياض

chenlina sa...

oakley sunglasses
louis vuitton purses
canada goose outlet
adidas football boots
kate spade handbags
hollister kids
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
chenlina20170426

dong dong23 sa...

ysl bags
ralph lauren polo
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
michael kors handbags
cheap michael kors handbags
reebok sneakers
vans outlet store
cheap jordan sneakers
cheap jordans
2017.5.26chenlixiang