2007-07-03

Mina nya statyer


Ahhh... Så äntligen anlände mina nya fina import statyer i ett enormt paket till matbutiks-posten. Tullverket begärde in 302 kr men det var det så klart värt. Båda statyerna går i Star Wars Animated Maquette-serien vilket innebär att de är baserade på karaktärer ur Star Wars-filmerna men har omarbetats till ett mera serietidningsutseende. Som extrem seriefanatiker så tycker jag självklart att detta är mumma. Låt mig presentera Roron Corobb och en Stoormtrooper!

Igår tog jag en bensträckare tillsammans med Herr Larm. Han lotsade runt mig på en ny kanonrunda på ca 16 km och hela 335(!) höjdmeter. Alviksstrand, Stora Essingen, Aspudden, Nybohov, en runda på Söder, Västerbron och sedan hem via Tranebergsbron och Minneberg. Tempot var gott och benen kändes överraskande pigga. Bra träning till Lidingöloppet.

3 kommentarer:

Frida sa...

Alltid lika inspirerande och alltid lika positiva och glada Patrik går från klarhet till klarhet. Jag tittar in här och läser ibland, nu är det dags att lämna en liten hälsning: äntligen har jag förstått hur de berömda fantastiska omtalade statyerna ser ut! Och tack för stöd och uppmuntran under mina skadeperioder, det är skönt att vara löpande igen!

Syns i spåret när du minst anar det, så det är bäst att du alltid håller benen ansade och släta. Det verkar ju helt klart vara ett framgångsrikt koncept, det här mer löpar-grooming...

Staffan sa...

Löpargrooming?! Det är det som är det vinnande konceptet?! Ska genast ta fram rambokniven som självklart hänger i brandmannabältet och börja hyvla! Nu bara måste det gå som en dans på nästa traithlontävling! =)

remas haytham sa...

شركة تنظيف موكيت بالطائف
شركة تنظيف سجاد بالطائف
شركة لتلميع الزجاج بالطائف
شركة تنظيف مجالس بالطائف
شركة شفط بيارات بالطائف
شركة تنظيف بيارات بالطائف
شركة عزل اسطح بالطائف
شركة تنظيف قصور بالطائف
شركة تنظيف خزانات بالطائف
شركة مكافحة النمل الابيض بالطائف
شركة رش مبيدات بالطائف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة مكافحة حشرات بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
شركة كشف تسربات المياه بجدة
شركة مكافحة النمل الابيض بجدة