2007-07-05

Transformers

Merde! Igår var det premiär i Sverige för mech-filmen Transformers. Jag måste erkänna att första gången jag hörde talas om en filmatisering av mjukis-robotarna så skrattade jag inombords. Vilket misstag! Varför just Transformers? Varför inte någon kool japansk robotdesign som tex Gundam? Men allt eftersom tiden gick och den ena trailern/teasern efter den andra letade ut sig på nätet så började jag tvivla. Fan, det ser ju bra ut. Robotarna ser ju riktigt grymma ut. Optimus Prime är inte en teddybjörns-långtradare-robot utan ser ju nästan så grym ut att han gör sitt über-koola namn rättvisa (vem vill inte heta Optimus Prime?).

Givetvis förstod jag att handlingen skulle ha minimal tyngd i en film som denna. Fast det är ju det som är skönt med en film i denna nicsh. Jag förväntar mig inte dryga två timmar med djup story, kanske lite parallella handlingar och en ordentlig twitch ala filmen Sjätte sinnet på slutet. Jag vill ha ös, grymt koola robotar och effekter i två timmar. Då är jag nöjd.

Så det var med ett stort leende jag läste dagens recension av filmen i DN. Aldrig har jag varit så sugen på att se en film som fått ett så lågt betyg och omdöme. Och det är minst sagt lite ironiskt att det är först nu efter en sågning som denna som jag inser att jag nog kommer gilla filmen.

3 kommentarer:

Staffan sa...

Det där är filmen för dig, helt klart!! Men se en sån film hemma på 14" TV:n vore att hån mot filmmakaren så det är bara att kasta sig till närmsta och största bioduk och tyngsta surround-systemet och njuta! Mycket Cola är dock ett måste, kom ihåg det. Hm, ta en för mig också! ;)

remas haytham sa...

شركة مكافحة الفئران بالطائف
شركة مكافحة بق الفراش بالطائف
افضل شركة مكافحة حشرات وفئران
شركة نقل عفش بالطائف
شركة تنظيف واجهات حجر بالطائف
شركة تنظيف كنب بالطائف
شركة تنظيف اثاث بالطائف
شركة تنظيف شقق بالطائف
شركة تنظيف منازل بالطائف
شركة تنظيف مساجد بالطائف
شركة جلي بلاط بالطائف
شركة تنظيف مسابح بالطائف
شركة صيانة مسابح بالطائف
شركة عزل خزانات بالطائف
شركة تسليك مجارى بالطائف

Nancy Mohamed sa...شركة تنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة شفط بيارات بالدمام
شركة تنظيف بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تنظيف بالخبر
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة شفط بيارات بالخبر
شركة تنظيف بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة تنظيف بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف