2007-07-26

Vitamin Cola

Jo, du ser faktiskt rättJag har tillsammans med fenomenet Multisport-(aka triathlet)-Staffan sedan länge haft långt framskridna planer på att importera Vitamin Colas från Staterna (jo det finns faktiskt sådana!). Vi är beredda att göra allt för att förverkliga denna gemensamma dröm. Staffan säger upp sitt extra knäck som professionell brandman och jag lägger ner tidsfördrivet med att vara IT-konsult. Vi anser oss ha så gott som vetenskapligt belägg för att konstatera att ett stort dagligt intag av Cola förhöjer den idrottsliga prestationsförmågan (vi har ju studerat våra egna resultat kontra intag av läskehaltiga drycker). Tillsätt dessutom lite vitaminer till det svarta guldet så är succén ett faktum.

Döm av min förvåning när jag idag hittade finnarnas egna (EPO?) version av vitamin Cola i en vanlig livsmedelsbutik. Mina damer och herrar, låt mig presentera - Lordi Cola!

Jag stod faktiskt en lång stund i butiken och bara gapade. Tänk om The Arc skulle lansera en Cola smak? Eller Gud förbjude (rent av bokstavligen!), tänk om Carola skulle lansera Carola Cola!? Tankarna spinner loss och man har vipps ett antal mer eller mindre frireligiösa varianter på hur Cola-smakerna skulle lanseras. Kanske vore detta några välbehövliga vitamininjektioner för grabbarna i Tour de Doping?

Fast min personliga favorit e hämtad från favvis landet Japan. Där vet de minsann hur man skall lansera en ny läsk/kaffe-smak med dunder och brak. Kombinera detta med deras rackiga engelska (eller som man brukar säga: engrish) så blir det så här:Världsklass
Jag vet inte vad ni säger men jag köpte den på sturt då jag såg den i en dryckautomat!