2007-08-25

Babysim-debut

Venla tar sig ett doppIdag vara det dags för Venlas första babysims dopp. Det var kul att se alla småttingar där och (nästan) alla verkade nöjda och belåtna. Venla var ko-lugn och tyckte det här med tempererat vatten var en bra idé. Vi inledde med lite lek och sång innan vi testade två lätta sim/flyt-övningar. Allt gick perfa och jag var stolt som en tupp. Elias bevakade allt från bassängkanten och höll nästan på att självantända av avund då han osså ville ta sig ett dopp.

Både jag och Marika vägs säkerligen in i klassen lätt flugvikt men trots detta så stoltserar Venla i en viktklass där hon konkurrerar med sumobrottare och Michelin-gubbar. Jepp, Venla var rundast av alla barn, precis som Elias var då han var tre månader. Det måste vara ren grädde Marika matar henne med...

Imorn börjar Road to Lidingöloppet på allvar. Herr Larm och jag skall mötas upp och springa igenom banan. Första kilometrarna i lugnt tempo och sedan 15-20 km i något som kan liknas vid tröskelpass. Skall bli super kul! Jag är övertygad om att jag klarar terrängen och backarna men det skall bli intressant att se hur jag pallar distansen. Det var ju trots allt några år sedan (tror det var slutet av 2004) jag senast genomförde ett långpass, dvs sprang längre än 25 km.

Bada e kul (om vattnet är varmt)