2007-08-20

Borta bra men Japan bäst

Borta bra men Japan bästVia en snäll kollega fick jag en länk till denna bild och tillhörande film. Bloggen Kilian-Nakamura rapporterar om trender i Japan med fokus på prylmarknaden (kan det bli bättre?). Grabbarna hade under japanernas Obon-högtid varit förbi Tokyo summerland och fått se följande makabra scen.

Ja det är sant, det finns faktiskt vatten någonstans där under alla människor.
Ja, det är faktiskt en pool.
Och ja, det är även en vågmaskin.

Se filmen för det ultimata beviset. Jag vet inte vad ni säger men trots att jag är en badkruka av sällan skådat slag så blir jag genuint sugen på att bada när jag ser detta. Frågan är vad den färske SM-fyran (!!!) i triathlon, aka Vitamin-Cola-Staffan, säger om att ta några intervallängder i simpölen här?