2007-08-09

Dan före dan

Endast en dag kvar till stora SM och det har faktiskt inte börjat fladdra omkring några fjärilar i magen ännu. Jag har känt mig oväntat avspänd de senaste dagarna och hoppas att 10 000m på fredag kväll blir en trevlig tillställning där jag åtminstone kan knipa några bra placeringar och putsa mitt pb med x-antal sekunder. En tid ner mot 31:20 känns rimlig men då det är ett mästerskapslopp så kommer placeringen bli främsta fokus. Jag tänker således inte offra mig och gå upp och dra i onödan bara för att hålla ner varvtiderna. Men men... Jag skall snacka ihop mig med coach Lamas idag och studera startlistan (som ser ruggigt bra ut).

Sista genrepet inför SM genomfördes på tisdag förmiddagen under delvis sparring med coach Lamas. Jag körde sex tusingar med 400m pausjogg på ganska precis 2:20. Tiderna på tusingarna blev: 3:01.4, 3:01.0, 3:00.4, 2:56.6, 2:59.3, 2:54.2. Allt kändes bra och jag behövde inte slita nämnvärt för tiderna, således ett bra formkvitto.

Igår anlände syrran från fjärran Tokyo. Verkligen kul att träffa henne igen, vi ses alldeles för sällan. Måste se till att driva igenom en resa till Japan snart. För talesättet är ju trots allt:
Borta bra men Japan bäst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kört fort och snyggt imorrn nu, lycka till!!!!

//JoHaN

Anonym sa...

Lycka till.