2007-08-05

Iiii - semestern är snart slut

Merde! Det slog mig helt plötsligt att semestern snart är slut. Tre veckor har passerat och det återstår bara en vecka. Visserligen har jag två veckor kvar som jag sparat men då det inte ser ut att bli en Japan-resa detta år så kan jag spara dem eller alternativt bränna några extra dagar under julledigheten.

Och just det! Halv-syrran, Chiemi, kommer hit på onsdag nästa vecka. Direkt live från Tokyo Japan så bränner hon hit för en veckas vistelse. Hon frågade om det var något speciellt jag önskade mig från Japan i present. Doh! Vad svarar man på det?
Listan till jultomten kan bli riktigt lång...

Jag har inga andra syskon så hon är det närmsta jag kommer. Alltid lika kul och spännande att träffa henne. Oftast har vi träffats på plats i Japan, endast en gång tidigare har hon besökt Sverige. Vissa drag tycker jag mig se en viss likhet mellan oss. Jag fattar knappt japanska och hon knappt någon engelska men det brukar gå lysande ändå. Med ögonkontakt och gester kan det mesta lösas.

Jag har som plan att dra med henne ut en sväng på golfbanan då hon e golf-addicted. Greenfeen i Tokyo ligger väl på dryga 5000kr så en runda för 500 kr kommer nog uppskattas.