2007-08-24

Jepp, jag e omogen

... eller bara en utpräglad tävlingsmänniska.

Detta blev jag plågsamt medveten om idag då jag dammat av min Cannondale-racer och trampade av mot jobbet. Solen visade sitt tryne så solbrillsen åkte på tillsammans med ryggsäcken innehållandes datorn och matlådan. För att slippa duscha på jobbet så pressade jag inte på särskilt hårt. Men strax innan Huvudstabron så blir jag passerad av en cyklist-lirare med typ Bermuda-färgade cykelbracks och annan modekorrekt cykel-utstyrsel. WTF!? No way dude! Inte på min hemma plan och sannerligen inte i en stigning. Så det var bara att trampa på lite hårdare, gå om och distansera honom över bron. Nöjd då jag parkade hojen, inte lika nöjd då jag tog av mig ryggan och konstaterade att en dusch inte skulle vara så dum i alla fall.

Moget, jag vet! Men jag var först över bron och det är det som räknas!

Idag: Fredag, löning och start på friidrotts VM (i Japan!). Dessutom väntar ett kvällslöp tillsammans med den återvändande framtida grannen Herr Larm.
Kan det bli bättre?