2007-08-13

Memory

Så där ja... Då har man officiellt fått stryk i spelet Memory av en treåring. Riktigt bra för ens eget självförtroende. Elias bara fnittrade på och vände upp alla brickor i vad som såg ut att vara en självklarhet.

Då Elias var mindre än två år hade han redan passerat mig vad gäller finska språkkunskaper. Nu har jag bara Tv-spel- och löpresultaten kvar i behåll. Jag misstänker att han får kämpa lite hårdare innan han slår dem. Frågan är dock inte om utan när han gör det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bara att hänga i med Memoryt. Jag fick däng av min son, Oscar, när han var i Elias ålder. Nu är han sju och om jag koncentrerar mig kan jag vinna ibland. När de är i den åldern har dom grymt bildminne men taktiken är inte helt utvecklad. Oscar vänder gärna två brickor samtidigt. Effektfullt när de är lika men lite otaktiskt om de inte är det :-)

Anonym sa...

Ha ha! Välkommen till världen där man alltid är efter! HAr gjort samma jobbiga upptäckt med Joar, det är bara att gilla läget tyvärr. Fattar bara inte hur de gör.
Äntligen har jag fått internet och kunde läsa om din dunderupptäckt av Lordi-Colan! Vilken helt otroligt bra idé! Varför måste musik-stjärnor lansera sådant!? Tycker inte man ska inskränka sig till det, löparstjärnor skulle mycket väl kunna lansera en Cola med extra vitamininnehåll, en idrotts-anpassad Cola! Blir bara lyrisk när jag tänker tanken! Patrik, det här är vårt kall, jag känner det på mig!

remas haytham sa...

شركة رش مبيدات بنجران
شركة عزل اسطح بنجران
شركة تنظيف فلل بنجران
شركة رش الدفان بنجران
شركة مكافحة النمل الابيض بنجران
شركة مكافحة بق الفراش بنجران
شركة مكافحة الصراصير بنجران
شركة مكافحة الناموس بنجران
شركة مكافحة الباعوض بنجران
شركة تسليك مجارى بنجران
شركة تنظيف خزانات بنجران
اصلاح تسربات المياه
كشف تسربات المياه بدون تكسير
كشف تسرب المياه الكترونيا
شركة كشف تسرب المياه بمكة