2007-09-28

Dan före dan

Det drar verkligen ihop sig! Imorgon om ganska precis ett dygn står jag på startlinjen och har 30 tuffa kilometrar framför mig. Jag har varit nojig hela veckan och minsta lilla känning i hals eller näsa har tolkats som ett inledande stadie till kraftig förkylning. Nu verkar det dock (peppar, peppar) som om jag får vara frisk och till och med kunna starta. Ace!

De senaste dagarna har jag försökt:
  • Sova gott
  • Äta korrekt
  • Äta ännu mer om tillfälle ges
  • Lätta på träningen
Jag är fullkomligt laddad och fokuserad inför tävlingen imorgon och har taktiken klar för mig hur krafterna under loppet skall disponeras. Det enda jag egentligen oroar mig för är att jag skall vara övertänd och inleda första milen med att springa med huvudet under armen.

Nåväl. Idag skall jag inte göra många knop utan bara ta det lugnt och fortsätta ladda inför morgondagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där fixade du glant Patrik. 1.47.04 och en 14:e plats!!! Stort Grattis /Jocke H