2007-09-11

Det byggs för fullt på huset

FramsidanSom jag nämnde i gårdagens bloggpost så utlovade jag lite bilder på huset i Silverdal som JM håller på att snickra upp åt oss. Det hela började i februari med att Herr Larm hade lagt beslag på en villa i samma område och sedan inledde en hets-kampanj för att få mig att köpa hus där också. Jag råkade nämna detta för Marika som fram tills dess helt varit inne på att tjacka en större lägenhet, inte ett hus. Lite förvånad blev jag när Marika bad mig kontakta mäklaren för att se om det fanns några objekt kvar.

Efter att JM:s VIP-kunder hade fått boka upp hus så fanns det endast ett fåtal radhus kvar. Dagen innan dessa gick ut till allmänheten så bokade vi hastigt och lustigt ett möte hos en mäklare och hade kort därefter tecknat upp oss för ett nybyggt radhus i Silverdal. Det hela var nog i grevens tid för någon månad senare gick etapp 2 (den sista) ut för försäljning i området med rejält uppjusterade priser.

Efter mötet med mäklaren har det varit ett otal möten med olika inredningsarkitekter, köksvisningar och massor av tillvalsbeställningar. Nu är dock allt klappat och klart och vi väntar 'bara' på att huset skall byggas upp och bli beboligt. Som det ser ut nu är det inflyttning i mars nästa år så det är ju trots allt ett tag kvar. Men som ni kan se på bilderna är de utvändiga delarna redan uppe. Snart kommer säkerligen det invändiga arbetet att påbörjas. Nu när det är lite off-season så gäller det att leta upp några bra priser på trädgårdmöbler och gasolgrill.

Och Herr Larm då? Jo han kommer bo tvärs över gatan så vi kommer kunna hålla koll på varandra.Baksidan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, snart får man se Stålmannen snurra runt i rätt delar av stan då... Ser fint ut, ska nog springa och kolla IRL någon av de närmsta dagarna. :-)

Patrik Engström sa...

Haha, jo jag kommer nog vara ute och nöta lite asfalt i Sollentuna i en nära anstående framtid.

Fram till dess vore det super om du kunde bevaka bygget så att byggubbarna sköter sig!