2007-09-13

Egen tid?

Jag pallar inte längre. Har varit gräsänklig sedan i måndags sedan familjen begav sig till Finland. Hemma ekar det tomt mellan väggarna. Det är tyst, lugnt och stilla. Med andra ord rent outhärdligt. Inget liv och rörelse. Är det så här det är att ha lite 'egen tid'? Jag känner mig istället rastlös och stressad. Har försökt dämpa ångesten med extra långa arbetsdagar, hård träning och ideligt WoW-spelande. Allt utan resultat.

I mångdags då jag tog avsked av Elias vid dagis fick jag en puss av världsklass. Konstaterade krasst att jag skulle vara tvungen att klara mig på den ända till onsdag nästa vecka. Redan samma eftermiddag insåg jag att det inte skulle vara möjligt och kort senare var jag inne och sonderade biljettpriser hos Silja Line och Blue1. Nu sitter jag här med ett i hopkokat budget alternativ (boka aldrig biljetter sent): En Silja-biljett till Helsinki med avresa idag kl 17:00 och en flygbiljett hem sent på söndag kväll. Imorgon om exakt 24 timmar får jag träffa familjen igen. Ace! Då skall jag kela och gosa med dem extra mycket så jag klarar mig några dagar i ensamhet innan jag åker tillbaka hem igen.

Inga kommentarer: