2007-09-06

Lunchning med favvo-tjejerna

Cykelvägen till jobbet, 2.25 km
Jag lovade ge er en liten update om hur GPS-dataloggern fungerar. Efter lite initiala tekniska inställnings-missöden så är den nu uppe och snurrar och gör sitt jobb bra. Tyvärr råkade jag sula ner den i backen igår strax efter hemkomst från 5*2.5km-intervaller i Ursvik. Det hela resulterade i att mackapären pajkade och en knapp lossnade. Skräck! Satt uppe sent igår och försökte genomförda kirurgiska limningar av knappen. Testade GPS:en imorse då jag cyklade till jobbet och det verkar som om återupplivningsförsöket lyckades. Jag bifogar en liten skärmdump från GoogleEarth. Cykelsträckan till jobbet är 2250m, hanterbart.

Idag kommer mina två favvis tjejer (Marika och Venla om ni undrar!) och äter lunch med mig. Ace! Måste bara nosa upp någe bra ställe där vi kan krubba.