2007-09-16

Cromagnon

My little dude!Post tandborste-incidenten tidigare idag så trodde jag att att grabben hade vuxit till sig och mognat. Men icke! Under eftermiddagen bestämde han sig resolut för att gå ut och blåsa såpbubblor. Endast iförd t-shirt, mjukisbrallor och gummistövlar.

Jag älgar efter honom för att kränga på lite mer kläder varvid Elias tar till flykten och springer rakt in hos sin mormors och morfars grannar här i Finland. Jag knackar på och ursäktar mig på en kombination av svenska, finska och engelska och ser till min förfäran att han skuttat upp på övervåningen hos dem. Argh! Elias har nu kommit i något Cromagnon-tillstånd och slutat reagera och svara på tilltal. Jag måste således ursäkta mig ytterligare en gång till och stövla upp på deras övervåning för att leta rätt på Elias och kånka ner honom. För säkerhetsskull fortsatte jag kånka honom under min arm ända tillbaka till mormor och morfar. Kan Elias bete sig som en Cromagnon-människa så kan väl jag med.

Frid no more!

Inga kommentarer: