2007-09-15

Surprise

Satt igår kväll och meckade lite med inställningarna i mitt WoW-konto och upptäckte till min skära förvåning att Blizzard inte alls hade raderat min gamla mage (Majora) från 2005 som de påstått. Sweet! Hon visade sig vara halvvägs till level 52 så det var bara att släppa min nyskapade präst (Zatopek) och börja komma ihåg hur man maxade med en mage istället. Nu känns det rätt fint. Magen åstadkommer massor av skada och har en hel del riktigt fin utrustning. Osså hade jag samlat på mig en hel del guld så man slipper glida omkring och vara luspank hela tiden.

Och så har jag lagom till nystarterna för några de tv-serier jag följer börjat följa ytterligare en serie: Grey's Anatomy. Serien är banne mig riktigt bra. Nu måste jag raskt mata mig igenom tre säsonger så jag är i fas till starten av säsong fyra som börjar den 27/9.