2007-09-14

Återförenad

Äntligen återförenad med familjen!

Genomled en båtresa med Silja Line igår innan jag anlände till Helsinki idag. Innan jag tog bussen till Veikkola (där Marikas föräldrar bor) så passade jag på att hasta förbi Marikas stora syster. Väl där bytte jag om och stressade igenom 10x1000m på en näraliggande idrottsplats. Passet gick tyvärr inte så bra som jag hade hoppats. Inte för att det direkt dåligt men det gick inte heller så bra som jag hade önskat. Får skylla lite på att det nog inte är helt optimalt att försöka pressa intervaller kort efter det att kroppen vaknat. Bättre att låta den mjuka upp och acklimatisera sig ett tag först. Kanske inte det bästa formbeskedet inför Löparnas kväll nästa vecka men nog förståeligt då jag pressat längre intervaller och mycket terräng på sistone.

Då jag klev av bussen kom Elias springande och kastade sig i min famn. Som taget ur en billig Hollywood-film. Men detta var på riktigt. Och jag och min son hade huvudrollerna.

Kärlek!

Inga kommentarer: