2007-10-03

Hybriden

F600Utlovade en liten bild på den nya stiligt svarta hybrid-biken som jag inhandlat. Tidigare har jag färdats de 2814m till jobbet i Sundbyberg på min Cannondale racer som för all del även den är sweet. Tyvärr är det lite för mycket attack-ställning och komforten blir lite lidande. Sagt och gjort så började jag leta efter en hybrid-cykel och hittade till slut med herr Larms hjälp denna. Matchvikten är ganska precis 10 kg och den är betydligt bekvämare att cykla till jobbet på än racern. Extra lyxigt med de hydraliska skivbromsarna. Ace! Tanken är att jag även skall skjutsa barn/barnen i framtiden till dagis på denna cykel vilket inte heller hade passat så bra med racern. Åker jag dock på en skada i framtiden (Gud förbjude) så dammar jag dock snabbt av racern och bränner iväg.

Närmare specifikationer på cykeln »

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket vrålåk, nu får jag mindervärdeskomplex för min dagistransportcykel... =)

Patrik Engström sa...

Haha, få inte det. Men jag måste erkänna att cykeln e sweeeeeet!

Anonym sa...

Nu så, nu börjar han fatta vad pengarna ska satsas på! ;) Säg till när tempocykeln är inhandlad så vi kan ut på riktiga äventyr!
Allvarligt, tror det där är en RIKTIGT bra pendlar hoj som tål lite mer men ändå är snabb som få! Respekt!