2007-10-29

I'm alive!

Vem e snabbast?
Boys and Gals!

Jag lever fortfarande och har inte gjort en Alex (alltså lagt ner bloggen). Jag återvände hem till Sverige lördag morgon kl. 06:00 efter knappt två (!!!) dygns resande. Den snabba och enkla förklaringen till denna långa hemresa kan nog formuleras med att jag och mitt resesällskap bokstavligen blev pissade i fejset ett antal gånger av Ethiopian Airlines. Jag har helt enkelt inte orkat ta itu med att hänga ut Ethiopian Airlines ännu. Men frukta icke, en regelrätt sågning ligger och formuleras sakta i min hjärna och bör publiceras inom kort.

Utöver den extremt bedrövliga hemfärden var konferensresan annars en mycket trevlig upplevelse. Jag ber att få återkomma med lite mer ingående detaljer och bilder. Som en teaser kan jag meddela att jag lyckades klämma in lite löpning mellan konferenspassen och safarin. Eller vad sägs om att bränna av 40 km på en 650 meter lång asfalterad raksträcka utanför hotellet?
Sweet?
Not.

Och jag vet, jag är skadad...