2007-10-02

Post Lidingö

Nu några dagar efter battlefield Lidingö (som så fyndigt Keps-löparen, aka Swyzak, myntade på sin blogg) så har intrycken satt sig och man börjat komma ner lite i varv. Jag vill passa på att tacka alla som hört av sig med gratulationer! Verkligen snällt av er och det känns verkligen kul att ni håller koll på mig i spåret.

I söndags tog jag en kort joggingtur för att skaka loss lite och igår var jag tillbaka med den vanliga träningen. Kroppen känns riktigt bra och den enda gången jag känner av lite muskelvärk är då jag springer nedför i en brant backe. Det känns bra att återhämtningen gått så bra och att man snabbt kan återuppta träningen igen.

Mitt nya löpsällskap i öronen för närvarande är tredje delen av Stieg Larssons millenium-trilogi. Än så länge är den lite av en besvikelse men det tar sig säkert då jag kommit in mer i berättelsen.

Jag har även uppdaterat mitt färdmedel till jobbet vilket består av en sprojlans stilig hybrid cykel. Den e så finsk, vass o läcker att det tåras i mina ögon (ja, beskrivningen passar även in på min fru, men det är inte på henne jag åker till jobbet). Ace! Lovar att posta en liten bild på den senare.