2007-10-30

Samus Aran

Samus Aran, vacker och kool som få
Halo 3 är avklarat. Master Chief sparkade Convenant-rumpa och lade sig sedan och sussade lite kryosömn. Smart drag av Bungie att inte avliva deras ikon utan låta honom finns kvar ifall de skulle behöva damma av honom igen för framtida spel.

Så till nästa spelprojekt: Metroid Prime 3: Corruption. Samus Aran inträde på Wii-konsolen med en enligt ryktet perfekt avvägd FPS-rörelsekänslig-kontroll. Sweet!

Problemet är dock att spelet är så gott som omöjligt att få tag på. Och tro mig jag har letat land och rike efter spelet. Jag missade ju det officiella releasedatumet då jag satt fast på ett av Ethiopians flyg mellan Addis och Arlanda. Under ett par dagar har jag varit förbi diverse ställen som säljer spel och även sonderat utbudet via Internet men domen är enig: Slutsålt!

Idag genomgick jag en inre kris och drog strax innan lunch på vinst och förlust ut till OnOff i Barkarby. De skulle enligt deras saldo ha ett ynka exemplar kvar. Dock var det ingen som kunde lokalisera detta exemplar vilket gjorde att de trodde det var saldo-diff eller blivit stulet. Min kris var tyvärr så stor att jag trots dessa tyngande ord drog ner dit och krasst konstaterade att det inte stod att finna. Ett sista desperat försök från min sida var att bläddra igenom alla spel för att se om det kanske stod felplacerat bakom någon annan titel. Och döm av min förvåning när jag helt abrupt sliter fram det sista Metroid-exemplaret. Seger!

Så ikväll efter Herr Larms och mitt tröskelpass runt Äppelviken och Ängby så vet ni vad jag gör!