2007-10-18

Snart avresa...

Det drar ihop sig för avresa till Kenya. Jag är minst sagt lite stressad. Massor av saker skall hinnas med på jobbet. Direkt efter skall jag hem i raketfart för ombyte och sedan bränna av ett par snabba bandintervaller på ett gym. Efter passet väntar omfattande packning inför resan och sedan om jag hinner med så skall Halo 3 klaras. Jag är i slutet av näst sista banan så det skall gå om jag spelar koncentrerat.

Kenya! Hur smutt som helst. Jag har aldrig varit i Afrika tidigare så jag är peppad som attan. Äppel-poddarna är fullmatade med talböcker och Kents nya album. Nintendo DS är matat med Zelda och skall tjänstgöra som det perfekta resesällskapet på flygresan. Den bärbara datorn är även den laddad med lite House och Grey's Anatomy och några filmer. Sweet! Frågan är om jag hinner sova alls på flyger ner till Kenya?

Våra konferensresor brukar av tradition vara fullspäckade med konferens, aktiviteter och måltider. Jag måste erkänna att jag är lätt oroad över när jag skall hinna bedriva lite seriös träning. Har dock i samråd med Coach Lamas kommit fram till att kommande vecka blir en återhämtningsvecka. Det lär således inte bli så mycket löpning men det kan vara gott ändå då batterierna är fulladdade när jag återvänder till Sverige.

Upptäckte även till min förfäran att jag inte vaccinerat mig mot Gula febern. Åsikterna om man behöver ta ett vaccin mot detta i Kenya går lite isär. Det verkar som om de inte kräver intyg på vaccin om man kommer från ett osmittat land (Sverige). Problemet är ju att vi mellanlandar i Etiopien och det är ett smittat land. Krisscenariot är att jag efter ett knappts dygns resande nekas tillträde till Kenya för att jag missat att vaccinera mig. Hur som helst så är det för sent att göra det nu då man borde gjort det minst tio dagar innan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Have a nice one i Kenya... Ät gott och lev väl...