2007-10-16

Snurrigt värre

Argh! Jag blir tokig!
Hur jag än sliter och försöker så kan jag inte få bruttan att rotera motsols. Dagen är förstörd. Jag har gått så långt att jag tagit stillbilder och analyserat dem men i min värld snurrar hon bara medsols. Så tydligen använder jag min högra hjärnhalva mer...

Snurrande bruttan »

9 kommentarer:

Anonym sa...

Utlyser en belöning till den som kan se henne snurra motsols.... C´est impossible...

Patrik Engström sa...

Bruttan e skit skum!

Tyvärr ser alla kollegor i mitt rum henne snurra moturs.

De är super-duper-konstiga.

Lofas sa...

Hehe, hade samma problem också. Men det går att få henne att vända om man trycker på bilden så att hon stannar, koncentrera sig på att hon står och motsatt håll och släppa, efter ett antal försök lyckades jag.

Anonym sa...

Anses jag vara sjuk om jag kan få henne att byta håll varje varv?

/Rolle

Patrik Engström sa...

Henrik:

Jo jag gjorde samma sak. På vissa stillbilder kan jag se henne som de otrogna (dvs de som ser henne snurra motsols) gör. Men jag måste verkligen anstränga mig. Men så fort hon börjar snurra igen så e det kört...

Patrik Engström sa...

Rolle:

Haha! Dude, sjuk e du inte... Men långt i från frisk! :)

Anonym sa...

Jag kan få henne att snurra åt alla håll och kanter.

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Du e ju minst lika snurrig som den snurriga bruttan! :)

Anonym sa...

Jag har hittat en lösning, var är min belöning? :-)

Lösningen (för min del) var att koncentrera sig på reflektionen på "golvet". Den roterar nämligen åt andra hållet, och då blir det en optisk illusion att bruttan snurrar motsols.

Tror jag :)