2007-10-19

Things to do in Kenya

Spring helst inte med dessa djur
Fredag: Avresa (flyg: Stockholm - Addis Abeba - Nairobi Mombasa).
Lördag: Ankomst till Indiska Oceanen och Tiwi Beach Resort, konferens.
Söndag: Konferens 08:10-20:00 (suck!)
Måndag: Konferens 08:10-20:00 (suck ännu mer!)
Tisdag: Avresa till Tsavo East National Park. Boende vid Voi Safari Lodge.
Onsdag: Avfärd nationalparken Tsayo West. Eftermiddag konferens. Boende vid Kilaguni Serena Safari Lodge.
Torsdag: Hemresa.
Fredag: Back in Svedala.

Jag vet inte hur ofta jag kommer att komma åt någon Internet-uppkoppling så det kanske blir lite si och så med uppdateringen av bloggen. Men jag skall göra mitt absoluta bästa för att rapportera av lite hur resan går samt posta upp lite smarriga bilder.

Snackade lite med farsan på telefon igår. I sedvanlig ordning tyckte han att jag skulle vara försiktig. Men denna gång tenderade det till att gå lite till överdrift då han bad mig att inte vara ute och springa bland lejonen.

Ibland vill man så väl men formulerar sig minst sagt lite galet.