2007-11-21

EM-nervositet

Idag är jag lite nervös. Sverige borde ju med största sannolikhet klara av att kvalificera sig till EM nästa sommar. Men helt säker är jag inte. Senast Sverige spelade mot Lettland på Råsunda så blev det torsk med 0-1.

Lite extra mycket står på spel inför kommande EM-slutspelet för min del. Jag råkar nämligen, väldigt lägligt, vara pappaledig då och skulle njuta av att kunna se och följa alla matcher i detalj (speciellt Sveriges). Utöver min passion för löpning så är det fotboll som härskar bland övriga sporter.

Osså är det ju OS i Peking också nästa sommar. Ahhh! Venla och jag skall se så mycket sport i sommar när vi hemma och myser!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter nästan som du planerat det här med pappaledigheten?

Patrik Engström sa...

Hehe,

tja det är bra tajming. Men förra gången jag var pappaledig (04) då var det inte ett enda mästerskap. :(

Anonym sa...

Touren går varje år. 3-4h tv-tittande varje dag i 3veckor. Kan det bli bättre :D

Grattis förresten till ett bra lopp!