2007-11-02

Nackspärr, eller nåt

Sccccchmertzen!
Jag har fått en satans ordentlig nackspärr eller sträckning i nacken. Det känns som om jag är stelopererad och har nedsatt rörelseförmåga. Vaknade upp i natt av att Elias kom och kurade ner sig mellan mig och Marika. Upptäckte då jag skulle lyfta skallen från kudden att det högg till och smärtade från nacken ner till övre ryggen. Enda sättet att få upp huvudet var att lyfta det med armen. Hur kralligt är det?

Shit, osså jag har en lunch-jogg-date med Coach Lamas, vi får se hur den går.

Om 10 minuter då klockan slår 09:30 ringer jag Naprapat-Helena. Hon är mitt sista hopp! Snälla, ha en ledig tid för jag behöver desperat reparera nacken.

2 kommentarer:

swyzak sa...

Help me Obi-Wan Kenobi you´re my only hope... =)

Nästan iaf, hoppas Helena kan hjälpa dig att få ordning på nacken, själv hoppas jag att lita pizza ikväll ska ge mig rösten åter...

Patrik Engström sa...

Man skall aldrig underskatta the power of the force, nä förlåt jag menar pizza.

Helena meckade, drog och böjde. Det knakade fruktansvärt men efter 1.5 timme så kände man sig nästan lite mänslik i nacken igen.