2007-12-04

Förkyld

Jag har trillat dit. Blivit kraftigt förkyld och eländig.
Fan!

Var sliten redan igår på jobbet och under låååång övervägan så ställde jag in gårdagens distanspass (jo det sved i själen). Detta var nog förnuftigt då jag fick feber och har idag haft över 39 grader trots ivrigt knaprande av alvedon.

Som grädde på moset kom mäklaren och fotade vår lya idag också. Så man kunde inte direkt ligga och lata/kurera sig. Lägenheten hade rensats från överflödigt bråte och putsats så den sken så vackert att man nästan blev bländad.

Så det var med en viss besvikelse och skeptism jag såg att mäklaren halade fram en liten ynklig sak (läs: kamera). Jag kunde inte låta bli att titta lite längtansfullt efter min egen feta system Canon. Sedan brände hon av ett gäng bilder där hon förmodligen bröt mot alla oskrivna (eller skrivna) regler för fotografering. Hon använde blixt direkt mot fönster (reflektioner någon?), hade inte tillgång till ett vidvinkelobjektiv mm.

Men det blir säkert bra. Fast lite orolig är jag. Mot slutet av veckan bör vi få se prospektet. Tills dess knaprar jag på naglarna och flera alvedon.

Och sedan ringde dagis och sjukanmälde Elias så nu ere ordentlig sjukstuga här hemma.
Fan vad det suger att vara sjuk...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste krya på dig. Vi ska ju träna på lunchen i morgon.

Anonym sa...

Damn Patrik, krya på dig och hoppas verkligen att nå´n vill köpa er lägenhet oxå... så du slipper vår sits!