2007-12-17

Kalla 200ingar och årsfest

En duktigt talanglös kille kapade i morse vår byggnads fiberkabel och vipps så satt alla utvecklare här på kontoret och kliade sig i skallen.
Inget Internet.
Vad gör man då?
Lyckligtvis hade vi mestadels av våra utvecklingsservrar lokalt på kontoret så det gick att jobba lite trots allt. Men jag skall erkänna att det var lite extra skönt när laga-killen snällt hade svetsat ihop fiberkabeln igen och man fick skriva in nåt som börjar på 'www.' i webbläsaren. Jo jag vet, man e hyfsat Internet-beroende.

I lördags gick det inte springa 200ingar i Sätra-hallen då det tydligen var utbildning där. Istället mötte jag upp Flanell-Hannes och Grodlår-Cedden vid Krillan och vi brände planenligt av 20x200m med 200m pausjogg i minus tre grader. Trots kylan så pressade vi oss bra och fick på ett bra pass som alla var nöjda med. Kroppen svarade upp bättre och hostan verkar långsamt men säkert släppa taget om mina stackars lungor.

Senare på kvällen var det årsfest med Studenterna. En mycket trevlig tillställning med massor av god mat och gott sällskap. Det är ju liksom inte alla fester man kan snacka löpning hela kvällen på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Amen to that, man är ju inte direkt bortskämd med löparsnack i vardagslivet! Det var ruggigt skoj, men vilka är galna, 200-ingar i -3 grader... Whats next, 25x400 snöpulsning?

Patrik Engström sa...

Festen var riktigt sweet! Och dina brödlimpor var duktigt gottiga!

PPSSPP sa...

Get the latest version PPSSPP Gold apk for pc By PPSSPPMaster

Unknown sa...

www1027


adidas outlet
pandora jewelry
christian louboutin outlet
fitflops clearance
ugg boots
coach outlet
tod's outlet
ralph lauren polo
canada goose outlet
adidas yeezy