2007-12-06

Önskelista

Elias önskelistaNu har jag och Elias skrivit våra önskelistor. Pappa får sina julklappar om tomten tycker han tränat på ordentligt och Elias får sina klappar om han varit snäll och inte sugit på tummen. Så här ser de ut:

Elias:
  • Tågbana som har batterier (?)
  • Racerbil
  • Bilbana
  • Klocka som fungerar och har batterier (???)
Patrik:
  • Resa till Japan
  • Audi A6 Avant årsmodell -08
  • Mobiltelefon
  • Telezoom-objektiv
Då våra listor var färdiga lade jag symboliskt till som sista post: Fred på jorden. Elias tittade lite fundersamt på mig och sade sedan: Jag vill också ha fred på jorden på min lista. Jag tror inte Elias har en blekaste aning om vad fred (eller krig för den delen heller) innebär men han har i alla fall önskat sig det av tomten, bara det är ju värt en liten eloge! Nu återstår det att se om tomten kan leverera klapparna.

Och just det... Då jag berättade för Elias vilka andra saker jag önskade mig rynkade Elias lite på näsan och fällde den dräpande kommentaren: Men pappa, du har ju redan en bil och telefon.

WTF!? Vems sida står egentligen min son på?