2007-12-10

Äppelpodden och sjukläget

Så var den tredje och avslutande delen av Stieg Larssons Millenium-trilogi färdig lyssnad. Tragiskt men sant. De tre böckerna har varit ruggigt bra och det är med bitterhet jag konstaterar att det inte kommer några efterföljande böcker då Stieg gått och trillat av pinnen för ett tag sedan.

Så under söndagens distanspass tankades Äppelpodden med Liza Marklunds nya bok Livstid. Därefter spände jag fast mitt nya prylinköp runt handleden (Garmin Forerunner 205) och plottade min runda snyggt och prydligt med GPS. Rundan hittar ni här ».

Min förkylningen har gått ur kroppen men jag är fortfarande inte helt återställd. Jag känner mig lite svag och besväras fortfarande av seeeg hosta som inte vill släppa taget. Då jag börjat tillfriskna har övriga i familjen istället insjuknat. Marika har haft knappa 40 grader i helgen och stackars lilla Venla har även hon haft feber och ont i halsen. Man känner sig lite hjälplös när ens barn gråter för att det gör ont i halsen och man varken kan förklara varför eller göra någonting åt det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Prylar, prylar... =)

Patrik Engström sa...

Makes the world go round and round...

Lofas sa...

Ähh, snålt att bara köpa 205:an. Nu kommer du ju få lov att springa med två klockor för att få puls..

Anonym sa...

Fick du till nå´n stege igår?

Patrik Engström sa...

Henrik:

Hehe, nja jag valde medvetet att köpa en 205 då jag redan har pulsband via min Polar RS800. Den klockan är min primära löpklocka och jag använnder Polars tillhörande programvara för att föra träningsdagbok. Garmins klocka är bara lite extra kul som jag ibland använder då jag vill mäta/plotta banlängden.

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Stege blidde det. Men den gick såååå dåligt att det e censurerad. Tyvärr är jag inte frisk från min förkylning ännu.