2007-12-12

Signat med Asics

Så var det signat och klart med Asics vilket känns riktigt kul och inspirerande! Jag kommer tävla och träna i Asics kläader under 2008 förutom under SM-tävlingar då jag i enlighet med klubbens avtal med Puma springer i deras linne.

Var alltså förbi Asics idag ute i Täby och träffade dem samt fick med mig en bag innehållandes en massa godis i form av tidiga julklappar. Bagen innehöll bland annat strumpor, handskar, mössor, tunna & tjocka tights, halv tights, shorts, funktionströja, träningsjacka och overall. Utöver kläderna så fick jag även med mig tre par skor. Ett par 2008-modeller av DS Racer och DS Trainer samt en Goretex sko med dubbar för passen då det är blank is ute på gatorna.

Och igår var det debut med inomhusintervaller i Sätra. Kort och gott kan jag konstatera att min förkylning och besvärande hosta alltjämnt håller kroppen delvis i sitt skruvstäd. Det gick således ruggigt tungt på passet och ansträgningsgraden var hög trots krappigt dåliga tider och en inte allt för hög puls. Verkligen trist och samtidigt lite stressande. Nu får förkylningen verkligen släppa snart...

Så nu skall jag hasta vidare ut på ett litet träningspass för att sedan bege mig till Hamburger Börs och en julmiddag med jobbet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt mannen, det är du väl värd... Alltså både julbordet och den signade dealen...!

Anonym sa...

Vad kul! Vi skulle kunnat ha ätit lunch.../Hon som jobabr granne m Asics.

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Ah, är det där du håller hus? Jo hade jag vetat om det skulle en lunch varit perfekt. jag åkte ju direkt tillbaka till kontoret från Asics för just en lunch! :)