2007-12-21

Sista fulla veckan

Fredag. Sista dagen på veckan och sista dagen innan en efterlängtad träningsperiod. Förlåt, julledighet skall det visst vara. Eller vågar man hoppas på både och?

Men det är även den sista fulla veckan jag kommer jobba på över ett år. Jepp ni läser rätt. Under 2008 kommer jag inte knega en enda full arbetsvecka. Jag överraskas själv över hur bizzart det låter men så är det faktiskt.

Då Elias föddes delade jag och Marika på föräldraledigheten. Marika de första nio månaderna och jag de åtta avslutande. Ledigheten med Venla ser lite annorlunda ut. Marika tog de sex första månaderna. Och kommande halvår (fram till semestern 2008) delar vi på ledigheten. Alltså, ena veckan jobbar jag tre hela dagar och följande vecka 2 dagar. Den avslutande hälften under 2008 är jag ensam pappaledig tillsammans med Venla.

Så om ni i höst i området runt Edsviken ser en smal kille springandes med en glad och tjoande liten tjej i en babyjogger då kan ni vara säkra på att det är jag och Venla.

Inga kommentarer: