2007-12-19

Svåra beslut

Angenäm ångest. Finns det något sådant?

Jag har lite hastigt och lustigt försatt mig i en angenäm men dock svår situation. Jag har dragit på beslutet så länge som möjligt men måste med största sannolikhet fatta det idag. Svårt och lite milt ångestframkallande. Jag har de senaste dagarna funderat fram och tillbaka och räknat kronor hit och kronor dit samt försökt väga in andra mer humana faktorer utan att komma fram till något direkt svar.

Så nu sitter jag här och måste snart bestämma mig.
Jag har lovat mig själv att göra det senast idag på eftermiddagen.
Blire A eller B?

2 kommentarer:

swyzak sa...

Antar att det rör sig om vad som avhandlades i bilen i lördags natt, damn boy vilket dilemma....! Spalta upp för vs nackdelar för bägge sen sammanfattar du.... ähhhh... lr gut feeling lr nå´t!

Jonas sa...

Jag tycker A