2007-12-26

Tomten kom - check!

Elias med nya polaren Buzz Lightyear
Så har julafton passerat. Den spenderades i de Kallhällska nejderna hemma hos farmor och farfar. Elias verkade njuta av farmors goda julmat då han uppvisade en formtoppning i aptit. Efter Kalle Ankas julafton plingade det på dörrklockan och där stod självaste jultomten med två säckar till bredden fyllda med julklappar. Stora ögon hos Elias men ingen rädsla.

Paketutdelningen följde sedan och Elias kunde påtagligt nöjt konstatera att eftersom Venla är så liten så fick han öppna hennes paket också. Skörden av klappar inbringade bland annat en racer-bilbana, Bamse plånbok, DVD med Djungelboken, Bamse böcker, Bamse pyjamas och andra klädesplagg. Som ni märker var temat mycket uppbyggt kring Bamse som Elias diggar stenhårt.

Den Engströmska familjen utom pappa Patrik
Favvo julklappen var dock en Buzz Lightyear hämtad från Toy Story och inköpt mot en relativ saftig peng på Tradera. Men det inverkade föga då vi såg Elias fullkomligt lysa av glädje då han packade upp den 30 cm höga actionfiguren. Att se barnen skina ikapp med deras klappar är obeskrivligt.

För oss övriga så gavs det bort böcker, lotter, pengar, kläder, dockor, dammsugare och en digital fotoram fulltankade med bilder på Elias och Venla. Måste erkänna att den digitala fotoramen gjorde stort intryck på mig. Fullkomligt lysande idé att ha en ram med bildvisning på sina bästa kort. Måste nog inhandla en eller två till mig själv omgående.

Venla fick även hon massor av klappar