2008-01-31

4x4x400m

På grund av tävlingen i söndags så flyttade jag veckans intervallpass från tisdag till onsdag. Tur var väl det för jag var lite sliten i benen redan innan start. De två dagarna efter tävlingen har jag kört på rätt bra med distans och dessutom kryddat det med ett litet gympass. Alltid lika tråkigt och attans vad ont man har i kroppen dagen efter. Hur jag än vrider och vänder på det hela så känns det lite som en loose, loose situation.

Efter lite uppvärmning och löpskolning så var det dags för 4x4x400m. Planen var att hålla 400ingarna på 64'' vilket är målfarten för att fixa 4:00 på 1500m. Vilan skulle vara ungefär lika lång som intervallen och serievilan dubbelt så lång. Vi var några Studenter som radade upp oss inför start men vi spreds snabbt ut pga olika målfarter.

Första serien körde jag i spik och då kändes det mesta fint och jag kunde hålla målfarten. På de tre övriga serierna, vilka kördes spikfria, gick det aningen långsammare. Jag behövde inte slita men hade svårt att växla upp farten. Kombinationen av sega ben och avsaknad av draghjälp resulterade i att snittiderna på de tre avslutande serierna blev 64.7'', 65.0'' och 65.0''. Jag lyckades alltså inte hålla 64''-tiderna men så som kroppen kändes igår så var det uppförsbacke. Idag väntar en vilodag och sedan lätt lätt jogg på fredagen. Förhoppningsvis är benen lite piggare på lördag då det är dags för årets första och förmodligen sista 1500m-lopp.

5 kommentarer:

swyzak sa...

Flera än jag som hade lite tungt på vallandet... hade även jag dålig draghjälp som vanligt!

Patrik Engström sa...

Hehe, jo men du är ju berömd för din förmåga att mosa på intervaller solo. Fast det är ju en styrka också. Man vet att man inte viker ner sig på tävlingar mm bara för man hamnar i ett vakum. Men det är klart, skall man jaga snittider på träningar så är det ju en fördel att ha draghjälp!

raybanoutlet001 sa...

oakley sunglasses
polo ralph lauren
longchamp handbags
ralph lauren uk
coach outlet
ecco outlet
san antonio spurs jerseys
ugg boots
kobe 9
polo ralph lauren

jeje sa...

fitflops shoes
cheap jordans
yeezy shoes
boston celtics jersey
adidas superstar
golden state warriors
oakley sunglasses wholesale
raiders jerseys
polo ralph lauren
michael kors handbags

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
mlb jerseys
christian louboutin
red bottom shoes
air max 90
ecco shoes
ugg outlet
prada shoes
nike shoes outlet
north face
ralph lauren polo