2008-01-06

Den ledighet som gått

Mina gullungar
Då var julledigheten över och man är tillbaka på jobbet. I alla fall två dagar denna vecka. Resterande tre dagar kommer jag spendera hemma tillsammans med Venla vilket ska bli toppen!

Under ledigheten har familjen fått återhämta sig från diverse förkylningar och sedan en tid tillbaka är alla friska och pigga. Familjen har varit på bio och sett på den animerade filmen: Bee Movie. I fredags var vi även i Globen och tittade på Disney on Ice. Hela showen var imponerande och Elias tittade med stora ögon på alla Disneys figurer. Bäst var det nog när Nemo och Buzz Lightyear snurrade runt i piruetter på isen.

Elias vilar ut i en rätt avspänd posé
Venla har dock hedrat oss med att den senaste månaden sova bedrövligt. Vi turas om att 'vaka' över henne under nätterna men det har blivit klart sämre med sömn. Följande två vakna-upp-och-skrika-stegar har hon presterat de senaste dygnen som jag vakat över henne:

- 00:30, 01:30, 02:45, 04:15, 05:25, 08:05
- 01:00, 03:10, 05:05, 07:15

Det skulle vara drömmen att få mer än två timmar sammanhängande sömn. Kanske nåt att skriva upp på önskelistan till tomten 2008?

Venla - tar inte direkt några långa tupplurar under nätterna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att få läsa både tider under intervallpass och vakentider under nattpassen! =) Tappra kamrat! Ge henne för guds skull inte Cola bara! När Joar får i sig lite blir han ÄNNU värre än vanligt, så det kan jag inte rekommendera! =)
Ses ikväll!

Patrik Engström sa...

Hehe, Elias känner liksom ingen inre glädje över att få dricka Cola. Han föredrar faktiskt mjölk (måste nog utföra ett DNA-test på honom snart).

Det blir klockers att ses ikväll. Fasiken vad det skall lubbas snabbt!