2008-01-09

Pappaledig

Nu har pappaledigheten börjat. Min första dag hemma tillsammans med Venla. Jag skall erkänna att jag var lite orolig över att man skulle vara lite ringrostig. Visserligen var jag pappaledig tillsammans med Elias i lite drygt 8 månader men trots det så undrade jag om det skulle bli en stor omställning idag.

Det blev det inte. Visst det blev lite stressigt att ta Elias till dagis i morse. Uppenbarligen tar det betydligt längre tid att klä på två barn massor av vinterkläder istället för ett. Surprise!

Så nu sitter jag här ensam i lyan och har det ganska smutt. Venla sover. Jag har precis ätit klart min lunch och tänkte nu luta mig tillbaka i soffan tillsammans med nya boken: Fosshaug - Bandygalen. Eller kanske skall jag ta en sväng till köket och pressa fram en latte ur espressomaskinen först?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jisses, jag har funderat hur det går med försäljningen av Fosshaugs bok när man kollat på bokhandeln och sett annonser om den i VLT, nu vet jag att åtminstone ett exemplar är sålt. Du får ge recension sedan... Njut av pappaledigheten nu... Såg snabbt ut i Sätra igår oxå...!