2008-01-10

Privat visning

Vi är mitt uppe i försäljning av vår lya. Visningarna är satta till nu på söndag och följande måndag, men för några dagar sedan ringde vår mäklare upp oss och deklarerade att det skulle ske en privat (?) visning idag. Så inför detta har vi de senaste dagarna städat som besatta. Vi inhandlade även en ångtvätt (jez, en pryl till!) som har gjort ett mycket förtjänstfullt arbete. Vi har ångat bort smuts och skit från soffan, mattor, lister, golv, klinker, kakel, köksluckor, duschväggar mm. Kort och gott det mesta har fått sig en ångbehandling. Att städa är ju inte direkt kul men med denna maskin så blir det hela lite roligare. I alla fall om man låtsas att det i själva verket är en eldkastare som man går omkring med och sprutlackerar lägenheten med.

Men det skall erkännas att det ser riktigt najs ut nu hemma. Allt skiner och blänker. Nästan så det svider lite i själen över själva flytten. Det är ju så rent och fint här nu. Fast det tar ungarna max tre minuter att rasera denna illusion. Och sedan är vi ju trång bodda. Det ju på tok för lite med 73 kvm för fyra personer.

3 kommentarer:

swyzak sa...

Inget är som att städa inför visning, hoppas ni slipper göra det alltför många gånger....!

Patrik Engström sa...

Hehe, jag förstår att du har en viss rutin av städning inför visning. Låt oss hoppas att vi slipper göra detta allt för många ggr. Det är liksom inte super kul att städa.

Stjsrty Xtjsrty sa...

zzzzz2018.6.9
michael kors outlet online
hermes belt
canada goose jackets
ralph lauren outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
hermes belts
pandora charms outlet
coach outlet store online
moncler jackets