2008-01-14

Visning

Igår var det visning av vår lya. Minst sagt lite ångestladdat. Man har ju hört hur iskall bostadsmarknaden varit de senaste månaderna med fallande priser och knappt några personer på visningarna.

Jag hoppades att cirka tio par skulle dyka upp på visningen. Mäklaren var lite mer optimistisk och räknade med mellan 10-15 par. Till följd av detta hade hon printat ut 30 objektbeskrivningar som hon var redo att pracka på de besökande.

Utfallet då?
44 par! Var kom alla dessa ifrån? Var de bara ute och promenerade i det soliga vädret eller kan det mån tro vara så att de är lite små intresserade av lägenheten? 44 par betyder ju visserligen inte ett smack. Egentligen räcker det med två budgivare som verkligen vill ha lyan. Men chansen till en budgivning ökar förmodligen i takt med flera intressenter.

Jag vågar dock inte ta ut nåt förrän allt är klart och kör vidare med min svagt pessimistiska inställning. Till skillnad från merparen av alla sportkommentatorer så tar jag aldrig ut något i förskott. Ikväll är det den sista visningen och sedan börjar en eventuell budgivning.

Skall bli skönt när allt detta med försäljningen är över. Jag lägger helst min energi på annat.
Typ familj och löpning.

1 kommentar:

Anonym sa...

44 st par!!! Geeez, grymt....!!!!