2008-01-30

Ynklig syn

Igår var jag ute på ett distanspass tillsammans med den alltid så trevlige Massör-Rubin. Vi harvade runt i Sumpan och efter lite fågelskådning vid de Två sjöarna släppte jag av honom vid Solna hallen och fortsatte sedan hem via Huvudstabron. Jag har aldrig varit inne i Solna hallen så när jag ändå var där så var jag tvungen att kika in.

För en friidrottare var synen tragisk. Banan (om man nu kan kalla den för det) är inte 200m utan närmare 170m och dessutom endast skapt med ett spår. Jag har aldrig sett något liknande och kan nog beskriva det hela som en ynklig och suspekt syn.

Och vem påstår att det är vinter (kunde svurit på att det är januari just nu)? Innan jag stack ut på gårdagens pass så visade termometern plus åtta grader och gatorna var snustorra likt en sommardag. Nu väntar jag bara på att de skall börja sopa bort gruset från alla gator.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var doserade banor där tidigare, feldoserade.

Anonym sa...

Gissa vem som vann den sista 1500meetrstävlingen i Solnahallen?

Patrik Engström sa...

Hmmm.. vad säger ni? Vann LN det sista loppet i Solna hallen för att det var feldoserade banor? :)