2008-02-28

Avsked

De senaste dagarnas inslag i mitt liv kan enkelt sammanfattas med tre ord: jobb, löpning och packning.

Jag gör inget annat. Jag hinner inget annat, förutom några få timmars sömn under natten. Att flytta är ju hur kul som helst och det pirrar lite lätt i magen, men själva flyttningen är ett dö-trist-inslag. Hemmet ser ut som en bombkrater och det står flyttkartonger precis överallt. Inte alls en harminsk tillvaro för en ultra-pedantisk människa som jag. Lite känns det som om minnen och känslor har pulvriserats och förpassats ner i ett par kartonger.

Nåväl, minnena består självklart och jag är säker på att vi får nya trevliga sådana dit vi flyttar. Men det känns lite sorgset att snart behöva ta farväl av den lilla trean i Ulvsunda. Tiden här har varit minst sagt händelserik. Jag har gift mig med Mamma Marika. Jag har blivit pappa och har nu två små underbara barn som förgyller min tillvaro. Jag har börjat träna löpning, något som oväntat skulle komma att präglar min vardag i största grad. Innan vi flyttade hit så körde jag 10-20 km i veckan fördelat på ett till två mest för skojs skull. Mina personbästa var: 10 km: 34.50, halvmarathon: 1:18, Lidingöloppet: 1:57.30. Om inget annat så är det ju lite stimulerande att se att resultaten iallafall går åt rätt håll.

Idag skall jag träffa banken för att skriva på alla lånepapper. Det är ju liksom inte varje dag man går till banken med en faktura på över fyra mille som skall betalas. Ikväll skall de sista lådorna packas och sedan om allt går vägen går flyttlasset imorgon bitti.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med flytten! Ni kommer få kalasfint där borta "jättelångtnorrut" :-)

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Haha, det låter som om vi skall flytta till Norrland. Nu är det ju bara lilla Silverdal! :)

Anonym sa...

En snabb fråga bara... Sprang du på de tiderna med 10-20 km löpträning i veckan?

Anonym sa...

Vad packades upp först? TV-spelen eller datorn?? ;-)

Patrik Engström sa...

Berglund:

Ett snabbt svar... jo det stämmer verkligen att jag gjorde dessa tider 2003 med sparsam träning (ett till två pass i veckan med en mängd på ca 10-20km)

Patrik Engström sa...

Ellinor:

TV-spelen packades upp omedelbums. Elias ville ju spela Guitar Hero! )

raybanoutlet001 sa...

moncler jackets
michael kors handbags
michael kors outlet
coach outlet online
bears jerseys
toms shoes
nike blazer
polo ralph lauren
nike huarache
boston celtics jersey

Cara menyembuhkan liver sa...

may be useful for all, helpful article once and pardon me permission to share also here :

Obat tipes ampuh
Obat tersiram air panas ampuh
Suplemen untuk mengencangkan kulit wajah
Obat infeksi paru paru

Rose Blackpink sa...

I am very happy to discover your post as it will become on top in my collection of favorite blogs to visit.

agen obat herbal
toko sapnudin
agen obat herbal walatra