2008-02-26

Comeback

Igår genomförde jag mitt första löppass på tre dagar. Tre tunga långa jobbiga dagar utan en endaste ynklig kilometer i träningsdagboken. Man blir ju stressad för mindre. På vingliga ben hankade jag mig runt i Ulvsunda strax innan middag. Benen var pigga och alerta men kroppen signalerade att den ännu inte är återställd så det var bara att anpassa fart och distans till ansträngningsgraden. I kväll gör jag ett nytt försök, denna gång aningen längre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var det dig jag mötte vid 18-blecket strax efter Krillan (från ditt håll sett)? Annars var det en kille som var väldigt lik dig och sprang lika snyggt.

Patrik Engström sa...

Ellinor:
Jo visst var det jag! Och jag tyckte väl mig se att det var du osså! Jag stannade, försökte pausa talboken och sedan ropa efter dig men du var så snabb att du redan nästan sprungit utom synhåll! Nästa gång vi kanske ser varandra i dagsljus och då blir det lättare att hinna morsa! :)

chenlina sa...

cheap nba jerseys
louis vuitton outlet
ugg boots
timberland shoes
ray ban sunglasses
cheap toms shoes
adidas shoes
louis vuitton
coach outlet online
hollister kids
chenlina20170207

raybanoutlet001 sa...

ugg outlet
true religion outlet
gucci shoes
louboutin shoes
ugg boots
michael kors handbags outlet
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags