2008-02-22

Däckad

Merde, infektionen bröt ut. I natt vaknade jag med en illamående känsla och en mage som mullrade som Pompeji. Insåg redan då att det var kört med ISM. Idag har jag sovit fram till klockan 15:30 innan jag lyckades palra mig upp ur sängen. Feber, febervärk och helt däckad.

Besvikelsen är just nu stor men det är bara att ta nya tag mot vårsäsongen. I år blir det inga fler inomhustävlingar. Jag hade verkligen velat mäta mina krafter mot konkurrenterna imorn men skall man tampas mot Sveriges bästa löpare så måste man ha en frisk kropp. Det svider lite i själen då de senaste intervallpassen verkligen gått bra och jag förmodligen hade kunnat pressa mitt personbästa men så här är spelet. Det är bara att acceptera läget. Nu är all fokus på att snabbt bli kry och komma tillbaka till träningen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hey mannen vad är oddsen lixxom... Fan va bittert! Men det e ju part of the game, tyvärr. Hoppas du e back on yer feet snart! Själv ska jag krascha i säng och hopppas att febern flyr sin kos inatt....!

Anonym sa...

Åh, vad tråkigt. Krya på dig!!

Anonym sa...

Aj då. Inte så kul. Krya på dig.

Patrik Engström sa...

Swyzak, Kabjo & Jonas:

Jepp, trist e bara förnamnet. Nu vill jag bara bli frisk!

raybanoutlet001 sa...

ugg outlet
true religion outlet
gucci shoes
louboutin shoes
ugg boots
michael kors handbags outlet
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
michael kors outlet online
hermes belt
canada goose jackets
ralph lauren outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
hermes belts
pandora charms outlet
coach outlet store online
moncler jackets