2008-02-08

ISM

Så då var det bokat och klart, biljetterna till ISM i Malmö är inhandlade. Efter lång fundering och ångest så beslutade jag tillslut att göra en start. Jag reser ner på förmiddagen den 23/2 och hem igen samma kväll från Danmark, Köpenhamn eftersom det tyvärr inte gick några flyg tillbaka till Stockholm samma kväll. Det känns visserligen lite tungt att bege sig ända ner till Malmö för att mest sannolikt springa ett B-heat men kommer det bara ner tillräckligt bra motståndare så finns det goda chanser att göra en bra tid. Jag är dock medveten om att det är ett mästerskap och då är det ofta enbart placeringarna som räknas istället för att pressa sig till goda tider.

På söndag väntar vinterns det sista genrepet innan ISM med Raka spåret (3000m). Startfältet ser mycket bra ut med flera potentiella sub 8:40-löpare. Förhoppningsvis finns det några bra ryggar att gå på så jag hoppas slippa stå för merparten av dragjobbet.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Now thats commitment! Nästan värre än när Olof tog tåget till E-tuna för 800 m.... =) Närå, jag förstår dig till fullo, hoppas du får med dig en najs tid redan på söndag!

Anonym sa...

Kul att du ska till Skåne. Är det tävling i Atleticum då eller? Vi kanske kommer och hejar!

/Nybliven skånska

Patrik Engström sa...

Kabjo:

Kul med resa till Skåne-land, omän aningen nervöst. Ett SM är alltid ett SM.

Och det stämmer, destinationen är Atleticum. Kommer ni och hejar blir ni (du och vem då?) mina enda supportrar på plats! :)

Anonym sa...

Wow! Grattis till din fantastiska prestation igår. Helt sjukt snabbt! :-)

Vi är jag (Cobrakarin) och min numera "sambo" (har inte vant mig vid ordet ännu) Ove, (joppepop på puls). Har vi inget annat för oss den dagen så dyker vi säkert upp. Vi har varit i Atleticum de senaste 4 helgerna eftersom joppe testar att springa lite banlopp i år. Det är kul att kolla på! :-)

/karin (kabjo)

Patrik Engström sa...

Kabjo:

Haha, i Atleticum de senaste fyra helgerna? Wow, du är nästan bosatt där. Jag kikade lite på din sambos hemsa på Puls och han verkar ju köra på bra. Fint pers i helgen dessutom.

raybanoutlet001 sa...

ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet
jordan shoes
reebok shoes
fitflops shoes
jordan 4
michael kors outlet
saics running shoes

5689 sa...

zzzzz2018.9.16
ugg outlet
coach outlet
nike outlet factory
red bottom shoes
pandora charms
mlb jerseys
ray ban sunglasses
canada goose
ecco shoes
christian louboutin shoes

Unknown sa...

www1027


christian louboutin
jordans
supreme
canada goose outlet
converse trainer
louboutin shoes
ugg outlet
true religion jeans
canada goose jacket
ralph lauren polo