2008-02-07

Slutbesiktning

Köket (utan vitvaror)Köket (utan vitvaror) med vy in mot vardagsrummet.

Idag var det dags för slutbesiktning av huset. Det var verkligen en härlig känsla att gå in i huset och se att så gott som allting redan är klart. El, värme och vatten är redan på plats och installerat. Det enda som saknas är vitvarorna som de väljer att installera så sent som möjligt med tanke på stöldrisken. Hela huset var tömt på diverse utrustning och dessutom städat så det såg tipp topp ut. Det var en stor skillnad att se rummen utan bråte och byggmateriell. Nu fick man en riktig känsla för rummens storlek och rymd.

Besöket tog lite drygt en timme och gick till på så sätt att en besiktningsman gick igenom hela huset rum för rum och antecknade ifall något behövde justeras. Det var bara några små detaljer som uppkom så det hela såg riktigt bra ut. Utöver besiktningsmannen fanns en tillsynsman från JM representerad och dessutom en målare och städare ifall något smått omedelbart behövde fixas till. Man kände sig ordentligt uppassad! Minsta lilla vink så ilade de raskt iväg och putsade och fejade så det stod härliga till. Nu blir det tre långa jobbiga veckor innan inflyttningen. För min del kunde vi flyttat in redan idag (förutsatt att de slänger in alla vitvaror).

Därefter begav vi oss direkt till SEB i Sollentuna och fixade de sista detaljerna med lånet. Senare under eftermiddagen skjutsade jag ner Marika, Elias och Venla till Finlandsbåten. De skall dit över helgen och träffa mormor och morfar. Jag får snällt stanna hemma för att jobba lite samt avverka 3000m-tävlingen Raka Spåret på söndag.

Så nu är jag gräsänklig ett tag framöver.
Sömn och sorg om vartannat.

Badrummet var gnistrande rentBadrummet på nedre plan (tyvärr utan bastu).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lookin fresh mannen, förstår att du vill flytta med en gång...!

Anonym sa...

Himla fint! Där (här!) kommer ni säkert trivas! Ser fram emot att möta dig löpandes längs med Edsviken :-)

Anonym sa...

Sjysst med en WC till innanför duschväggen :-)

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Jo jag måste erkänn att det rycker lite i flytt-baguetten nu! Tre veckor känns helt plötsligt som grymt lång tid.

Patrik Engström sa...

Sussie:

Jepp, det lär bli ett x antal löprundor längs med Edsviken. See u there!

Patrik Engström sa...

LN:

Jo jag tänkte att det skulle vara bra att ha en extra toasists innanför duschväggen. Det är säkert bra att ha om man råkar ut för träningsvärk och krampattacker efter ett hårdalöppass.

raybanoutlet001 sa...

ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet
jordan shoes
reebok shoes
fitflops shoes
jordan 4
michael kors outlet
saics running shoes